Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 15., szerda, Zsófia, Szonja napja

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kiemelt

Orbán Viktor: Magyarország és Csehország kapcsolataiban nincsenek problémás ügyek
A magyar kormányfő és Milos Zeman cseh elnök tárgyalásain mindkét politikus kiemelte a visegrádi országok összetartásának és egységének fontosságát.

Gyorsuló gazdaság

Eurostat: Az uniós tagállamok közül Magyarország gazdasága nőtt a leggyorsabb ütemben
Az első negyedévben az előző negyedévhez képest szezonális kiigazítással 0,4 százalékkal nőtt a bruttó hazai termék az euróövezet 19 tagállamában és 0,5 százalékkal az EU 28 tagállamában.

Világfórum

Szijjártó Péter: Novemberben Magyarország ad otthont a Tudományos Világfórumnak
A budapesti fórum arra biztosít lehetőséget a résztvevőknek, hogy megvitassák a tudomány szerepét, az új kutatási eredmények gazdasági, társadalmi és kulturális vonatkozásait.

Aktuális

Szánthó Miklós: Minden eszközzel fellépünk a Facebook véleménydiktatúrája ellen
Félelmetes és hátborzongató érzékelni, hogy az a szellemi áramlat, amely eddig elviekben a szólás- és véleményszabadságról egy általános emberi alapjogként szónokolt, most politikai alapon ez ellen fordul.

Fricz Tamás blogja

Az MSZP kommunista kapcsolatai Kínával
A kormány gazdasági alapon áll kapcsolatban a kínaiakkal, míg a szocialisták a kommunista párttól kapták a meghívást, vagyis az ő meghívásuknak kifejezetten ideológiai-elvtársi töltete van.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.